top of page

NORGE TRENGER FLERE ENERGIMONTØRER – ON Energi tar ansvar og ansetter nye lærlinger

For å gjennomføre det Grønne skiftet er det behov for gode fagfolk – energimontører vil være en viktig ressurs i framtiden. I ON Energi er vi opptatt av å ha den beste kompetansen for prosjekter som Norge er avhengige av. Vi tror at god fagutdanning gjennom et lærlingeløp sammen med noen av de beste innenfor bransjen gir trygghet for at vi vil ha gode fagfolk også i framtiden. Vi ansetter derfor nå seks nye energimontørlærlinger og har med det totalt 14 energimontører under utdanning.


For å gjennomføre det Grønne skiftet er det behov for gode fagfolk – energimontører vil være en viktig ressurs i framtiden.
ON Energi - Energimontører

Læretiden for energimontørfaget er 2,5 år, og det kreves fullført eksamen fra VG2 elenergi. I løpet av læretiden skal lærlingene følge og fullføre teoriundervisning på VG3-nivå og gjennomføre nødvendige praktiske prøver.

 

ON Energi er en del av det grønne skiftet, og bidrar til å redusere klimagassutslipp og øke fornybar energiproduksjon. Vi er opptatt av å levere løsninger som er sikre, effektive og miljøvennlige. Vi vet at fremtiden er elektrisk - men ikke uten oss.38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

댓글


bottom of page