top of page

ON Energi styrker laget!

Oppdatert: 3. sep. 2021

ON Energi ruster nå organisasjonen for fremtidig vekst. Vi har gjort ett betydelig løft i ansettelser i prosjektadministrasjon, stab og produksjon.


Gjennom rekrutering av to prosjektledere fra COWI og Multiconsult så har vi tilført organisasjonen en solid kompetanse som også omfavner prosjektering. Dette vil være ett godt tilskudd til ON Energi, og vi nå kan påta oss mer arbeid i prosjekteringsfasen. Med ny operativ og allsidig regnskapsleder, er vi trygg på at økonomiavdelingen er godt rustet for nye utfordringer og våre vekstambisjoner.

På montørsiden styrker vi også laget og har fått med oss en ny energimontør samt to lærlinger.

Kenneth Svendsen, PL i FO L&T

Kenneth er ansatt som PL i FO L&T.

Kenneth er 35 år, er utdannet elektroingeniør fra HIST (2013) og har fagbrev som elektriker (gruppe L).

Kenneth kommer fra COWI som rådgivende ingeniør elektro (RIE), hvor han har arbeidet de siste 8 årene. Kenneth er også i ett utdanningsløp for å få bli godkjent som EKOM installatør for ON Energi. Han vil definitivt styrke våre lokale virksomhet og bidra med ny og utvidet kompetanse til området


Bård Christian Aune Bjerve, PL i FO Kraftkabel

Bård Christian er sivilingeniør innen elkraft (energi og miljø) fra NTNU og kommer fra stillingen som rådgiver i Multiconsult. Med denne bakgrunnen får ON Energi nå ett betydelig løft på forståelse av prosjektering. Dette vil være en kjærkommen kompetanse for hele ON Energi.


Elisabeth Lund Solem, ny regnskapsleder

Elisabeth er utdannet revisor og har arbeidet med revisjon og ledelse i regnskapsbransjen siden 2001.

Med sin brede kompetanse blir Elisabeth ett særdeles godt bidrag til økonomiavdelingen. Hun vil lede arbeidet med å med å videreutvikle selskapets rutiner og prosesser.

Gunnar Àgùstsson, montør i FO Service

Gunnar Àgùstsson starter som montør i Service og infrastruktur i uke 34. Gunnar er opprinnelig fra Island og har en spennende bakgrunn fra Veitur Utilities i Reykjavík. I tillegg har Gunnar god erfaring fra service på næringsbygg og industri i Norge.

437 visninger0 kommentarer
bottom of page