top of page

ON Energi forsterker strømforsyningen til Frøya

Vi etablerer ny infrastruktur gjennom Frøya-tunellen som forsterker strømforsyningen til Frøya. Arbeidet er omfattende og gjennomføres som nattarbeid for å gi mulighet til bruk av tunellen på dagtid.

For ON Energi består arbeidet i etablering av nytt 24kV og 132kV kabelnett gjennom tunellen, bygging av to nye nettstasjoner inne i tunellen, samt utskifting og ombygging av tre eksisterende nettstasjoner.Dette er et krevende arbeid hvor vi har utviklet et eget trommelstativ for å kunne kjøre ut 36 000 meter med høyspentkabel i tunellen, 6 000 meter med kobber-line for jording og 6 000 meter med fiber.


Vi i ON Energi er glade for å kunne bidra til at strømforsyningen til Frøya har blitt bedre.
For ON Energi består arbeidet i etablering av nytt 24kV og 132kV kabelnett gjennom tunellen, bygging av to nye nettstasjoner inne i tunellen, samt utskifting og ombygging av tre eksisterende nettstasjoner.

Dette er et krevende arbeid hvor vi har utviklet et eget trommelstativ for å kunne kjøre ut 36 000 meter med høyspentkabel i tunellen, 6 000 meter med kobber-line for jording og 6 000 meter med fiber.
24 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page